About


Anaïs Stoelen is een fotografe actief in binnen en buitenland,, gevestigd in Antwerpen. Anaïs legt al sedert 11 jaren bruiloften en bijzondere momenten vast.


Haar oog voor het vastleggen van bruiloften en verhalen over het moederschap en vrouwelijke sensualiteit op een intuïtieve en daarom oprechte manier is waarom haar werk zo gegeerd is. Haar stijl en aanpak is een cocktail met als basis een journalistieke fotografie aangevuld met cinematische en editorial stijl type beelden.


Ze houdt ervan om details en kleine momenten van diepe betekenis vast te leggen, suggestieve, vrolijke, niet-gescripte, perfect onvolmaakte scènes. Die rauwheid geeft de trouwreportage een tijdloos gevoel en maakt die vluchtige momenten van een bijzondere tijd nog tastbaarder voor jou en voor de volgende generaties.


Haar missie is om de pure schoonheid die onderhuids zit naar het oppervlak te helpen dragen. Terugkerende thema's zijn ook female empowerment, vrouwelijke sensualiteit en de facetten van het moederschap. Ze wil vrouwen helpen naar zelfacceptatie en om weer te gaan verbinden hun lichaam. Ze ziet de fotoshoot als een bevrijdende ervaring en het leren anders kijken naar jezelf. Haar intentie is om beelden te maken die vrouwen helpen hun zelfvertrouwen op te krikken en meer te gaan investeren in zelfliefde.


Anaïs heeft bruiloften gefotografeerd in België en klanten hebben haar geboekt voor hun bruiloft van bestemming in Frankrijk, Italië en het VK. Haar werk is opgenomen in publicaties zoals Loving You Magazine, House of Weddings, The Perfect Wedding, Girls of Honour, Love My Dress, Bridal Musings ...